Parkbench People is het online marketing bureau uit Den Haag en realiseert slimme online oplossingen, zoals WordPress-websites, Woocommerce-webwinkels en social media campagnes. Wij geven vorm en inhoud aan je marketing strategieën met een focus op online, social media, e-mail en advertising.
Bekijk alle producten

Laatste nieuws

Type what you are searching for:
 

Nieuws en Blog

PRKBNCH 25 playlist

Hard werken en goede muziek gaan hand in hand. Met de PRKBNCH 25 Spotify playlist delen we deze zomer de deuntjes die ons inspireren. De playlist begint met de relaxte jazz muziek van Jose James en bouwt verder  op naar meer up-tempo ritmes aangevuld met wat soul en hiphop.

Draai het volume omhoog, sluit je ogen en muziek leid je de weg

Google Analytics Webinar

Google Analytics is waarschijnlijk een van de krachtigste web analyse programma’s en zeer populair omdat een gratis programma van Google is.

Waarom zou ik met Google Analytics beginnen

Analytics is sterk in het tonen van bezoekerspatronen op je website. Door het gebruik van deze software heb je meer inzicht op de manier waarop bezoekers je website bekijken en hoe zij zich gedragen. Zo kan er naar voren komen dat bepaalde pagina’s heel veel bezocht worden en er kunnen pagina’s zijn waarop je kan zien dat veel bezoekers je pagina verlaten. Door deze informatie te meten en te analyseren heb je een handige tool om je website steeds verder te verbeteren.