Parkbench People is het online marketing bureau uit Den Haag en realiseert slimme online oplossingen, zoals WordPress-websites, Woocommerce-webwinkels en social media campagnes. Wij geven vorm en inhoud aan je marketing strategieën met een focus op online, social media, e-mail en advertising.
Bekijk alle producten

Laatste nieuws

Type what you are searching for:

Zoekmachine adverteren (SEA)

Gericht adverteren met Google Adwords

Wanneer je verzekerd wilt zijn van prominente posities binnen Google, en daardoor optimaal vindbaar wilt zijn voor jouw potentiële klanten, dan kan Google AdWords (zoekmachine adverteren) je helpen om deze doelstellingen te realiseren! SEA (Search Engine Advertising) gaat over het adverteren in zoekmachines. We hebben het hier dus niet over de organische zoekresultaten, maar over gesponsorde advertenties. Met advertenties in zoekmachines werken we gericht aan je naamsbekendheid en genereren we nieuw verkeer dat de omzet verhoogt. Hoe dat werkt? Of het nu gaat om de hoeveelheid vertoningen, het aantal clicks of het vergroten van conversie: in alle gevallen zoeken we met Google Adwords precies uit hoe we jouw campagne het beste onder

de ogen van je doelgroep krijgen. We zetten ook  eventueel display advertising in wanneer dat waardevol is en gebruiken Google Shopping als advertentiekanaal. En terwijl de campagne loopt, beheren we de uitkomsten in Google Analytics en sturen we bij om de effectiviteit te blijven verhogen. Want met een scherpe focus op resultaat, zorgen we voor maximaal online rendement. Geen tijd om hier zelf de energie in te steken? Of niet de juiste kennis in huis? Parkbench People pakt jou advertentievraagstuk slim, doordacht en met beide handen aan. Op strategisch en uitvoerend niveau helpen we je bij het blijvend creëren van het beste online resultaat.

Een gerichte strategie

Focus op conversie optimalisatie

Aanvulling op de Customer journey

Focus op landingspagina’s

Remarketing

Maandelijkse rapportages