Parkbench People is het online marketing bureau uit Den Haag en realiseert slimme online oplossingen, zoals WordPress-websites, Woocommerce-webwinkels en social media campagnes. Wij geven vorm en inhoud aan je marketing strategieën met een focus op online, social media, e-mail en advertising.
Bekijk alle producten

Laatste nieuws

Type what you are searching for:

Hoe kan je twitter #hashtags gebruiken voor jouw organisatie

Hoe kan je twitter #hashtags gebruiken voor jouw organisatie

Als je op dit moment tweet maar nog geen keywords (hastags of hekje) gebruikt dan mis je een belangrijk component in je social media strategie.
Ik neem aan dat wanneer je dit leest je zelf een twitter account hebt voor je bedrijf of als zelfstandige en in dit artikel ga ik in op de manier waarop hastags een meerwaarde kunnen geven in je social media strategie.

Om bij het begin te beginnen, een hashtag is een woord of zin met als prefix het #-leesteken, een woord dus inclusief het hekje als voorvoegsel en kan verschillende functies hebben. Twitter gebruikers gebruiken hastags in combinatie met een keyword zodat hierop gezocht kan worden en natuurlijk als marketing tactiek.