Parkbench People is het online marketing bureau uit Den Haag en realiseert slimme online oplossingen, zoals WordPress-websites, Woocommerce-webwinkels en social media campagnes. Wij geven vorm en inhoud aan je marketing strategieën met een focus op online, social media, e-mail en advertising.
Bekijk alle producten

Laatste nieuws

Type what you are searching for:

Branding

Branding & Merkontwikkeling

Parkbench People staat voor communicatie die merken sterk maakt en houdt. Oftwel: merk-waardige communicatie. Daarmee helpen we onze opdrachtgevers zichzelf en hun producten/diensten onderscheidend te positioneren. Zeker niet makkelijk, in een tijd waarin we worden overspoeld met communicatie. Dat vraagt om serieuze verdieping van onze kant. Elke boodschap moet consistent zijn met het merk dat erachter zit. Alleen dan vertel je een geloofwaardig verhaal.

Een mooi praatje én een mooi plaatje
Al is je idee nóg zo goed; als je je doelgroep niet weet in te pakken, kun je net zo goed zelf inpakken. Hoe weet je de juiste toon te raken, zowel in woord als in beeld? Met een volmaakt verhaal en prachtige plaatjes natuurlijk! Om het vertrouwen van je doelgroep te winnen en de herkenbaarheid van je merk te vergroten helpen we je aan een goed concept in zowel woord als beeld.

Een goed verhaal
Zoekmachines beoordelen de relevantie van je website grotendeels aan de hand van de kwaliteit van het geschreven woord. Het is dus zaak dat je goed onder woorden brengt wat jouw merk zo goed maakt. Het begint met een goede slagzin en een kort en krachtig bedrijfsprofiel. We maken het geheel compleet met een database met kwalitatief goede artikelen die regelmatig ververst of aangevuld worden. Reviews, productomschrijvingen, veelgestelde vragen, whitepapers, een goed woordje van tevreden klanten en doelgroepspecifieke landingpages en ga zo maar door; allemaal manieren om je klanten het vertrouwen te geven dat je een degelijke en bevlogen partij bent waarmee het prettig zakendoen is.

Een aantrekkelijk design
Om het geheel niet alleen inhoudelijk maar ook qua looks goed te laten aansluiten bij de verwachtingen van je doelgroep, zorgen we voor een eigentijds design. De layout, de beeldelementen (afbeeldingen, video’s) en lettertypes vormen één geheel, waardoor je site overzichtelijk wordt en de juiste sfeer uitdraagt. Het design van je home page en je verschillende landing pages krijgt extra aandacht; het is onze taak om ervoor te zorgen dat je bezoeker in slechts een paar seconden tijd een goede indruk krijgt van wat je te bieden hebt en of het bij hem of haar past. De eerste indruk is online letterlijk goud waard, want als je site op het eerste gezicht niet voldoet aan de verwachting, kiest je bezoeker er al snel voor om zijn of haar geld ergens anders uit te geven.
Ook voor jouw website maken we graag een goed concept in woord en beeld. Neem contact met ons op en we gaan graag een keer met je in gesprek.