Parkbench People is het online marketing bureau uit Den Haag en realiseert slimme online oplossingen, zoals WordPress-websites, Woocommerce-webwinkels en social media campagnes. Wij geven vorm en inhoud aan je marketing strategieën met een focus op online, social media, e-mail en advertising.
Bekijk alle producten

Laatste nieuws

Type what you are searching for:
 

Diensten

Websites

Beheer eenvoudig zelf je website met WordPress.

Wij bouwen websites. En daarbij hebben we maar een doel voor ogen: de website moet als een perfect passende jas zitten. Wat de doelstelling van je website ook is. Wil je een vernieuwende website die is gebouwd met de nieuwste technieken?  Wat je wensen ook zijn − zelfs als u nog niet precies wat u wilt met uw website − kan Parkbench People je helpen. Gezamenlijk bepalen we de wensen en eisen voor de website. Vervolgens gaan we gericht voor je aan de slag.

Webwinkels

Passende e-commerce oplossingen van online tot in de winkel.

Je wilt een webshop laten maken en met een webshop wil je omzet genereren. Net als met een fysieke winkel wil je verkopen en tevreden klanten. Er is online zoveel keuze dat je flink moet investeren voordat je resultaat boekt. Want waarom moet een klant bij jou kopen en niet bij die andere online prijsvechter? Wij denken graag met je mee en geven je eerlijk advies. Met een webshop kun je van begin tot eind bij ons terecht. Of het nu gaat om een nieuwe of bestaande webshop.

Online Marketing

Krachtige digitale marketing op het gebied van content, e-mail en social media.

Parkbench People zet je op de digitale kaart met krachtige digitale marketing op het gebied van content, e-mail en social media. Online marketing als de bindende factor tussen je online strategie en uitvoering. Om je merk goed onder de aandacht van je doelgroep te brengen, is het noodzakelijk om met enige regelmaat en op een verrassende, relevante manier de aandacht te trekken. Hoe doe je dat? Met een combinatie van advertenties, social media en door op een laagdrempelige manier online de dialoog met je klant aan te gaan.

Branding

Brand management geeft je de mogelijk om je onderneming als merk, naam, logo of slogan op de kaart te zetten.

Marketingcommunicatie verplaatst zich naar internet maar print advertenties en brochures bieden nog steeds veel potentie. Wanneer je branding meer is dan alleen je huisstijl kan je keer op keer de aandacht grijpen om een onvergetelijke indruk maken en waar gewenst aanzetten tot actie.

Strategie & advies

Een online succes begint bij een goed idee en de juiste strategie. We zorgen ervoor dat wat we creëren naadloos aansluit bij de gebruikersbehoeften en bedrijfs- doelstellingen. Van de juiste business case, communicatiestrategie tot lange termijn ontwikkelaanpak. Wij helpen je erbij.

Concept & realisatie

Parkbench People bedenkt en realiseert online concepten die er toe doen. We zetten hoog in op user experience en technologie. En dat zie je terug in succesvolle marketing campagnes, websites en webshops die optimaal kloppen met de boodschap, merkidentiteit en gebruikersbehoeften.

Activatie & groei

Na livegang stopt het niet. We kijken samen hoe we doelgroep kunnen motiveren en activeren. We testen, optimaliseren, leren van data en gebruiken dit om gericht toe te werken naar vaste release momenten die altijd waarde toevoegen. De markt en je doelgroep veranderen continu, het marketing campagnes daarom ook.