Parkbench People is het online marketing bureau uit Den Haag en realiseert slimme online oplossingen, zoals WordPress-websites, Woocommerce-webwinkels en social media campagnes. Wij geven vorm en inhoud aan je marketing strategieën met een focus op online, social media, e-mail en advertising.
Bekijk alle producten

Laatste nieuws

Type what you are searching for:
 

Nieuws en Blog

PRKBNCH 25 playlist

Hard werken en goede muziek gaan hand in hand. Met de PRKBNCH 25 Spotify playlist delen we deze zomer de deuntjes die ons inspireren. De playlist begint met de relaxte jazz muziek van Jose James en bouwt verder  op naar meer up-tempo ritmes aangevuld met wat soul en hiphop.

Draai het volume omhoog, sluit je ogen en muziek leid je de weg

Google Analytics Webinar

Google Analytics is waarschijnlijk een van de krachtigste web analyse programma’s en zeer populair omdat een gratis programma van Google is.

Waarom zou ik met Google Analytics beginnen

Analytics is sterk in het tonen van bezoekerspatronen op je website. Door het gebruik van deze software heb je meer inzicht op de manier waarop bezoekers je website bekijken en hoe zij zich gedragen. Zo kan er naar voren komen dat bepaalde pagina’s heel veel bezocht worden en er kunnen pagina’s zijn waarop je kan zien dat veel bezoekers je pagina verlaten. Door deze informatie te meten en te analyseren heb je een handige tool om je website steeds verder te verbeteren. 

Like Us! [INFOGRAPHIC]

Tot vijf jaar geleden was  like of vind ik leuk niets meer dan een woord voor iemands voorkeuren. Tegenwoordig is de like of vind ik leuk-knop  een begrip  en overal te vinden. Dit is zelfs de primaire manier van mensen geworden om hun mening en voorkeuren aan te geven online. Het heeft ook gezorgd voor een nieuwe manier van communiceren tussen consumenten en merken.  Hieronder is te zien hoe deze interactie eruit ziet en hoe het liken van een merk invloed heeft op de ervaring die consumenten hiermee hebben. 

Tips & Tricks: Hoe ontwikkel je de persoonlijkheid van een merk?

Of het nu gaat om een persoon of een merk, iets waar je altijd rekening moet houden is persoonlijkheid. Elke persoon of elk merk heeft zijn eigen persoonlijkheid en iedere persoonlijkheid spreekt een ander soort publiek aan. De vraag die er dan opspeelt is, Welk publiek wil jij aanspreken?

Merken hebben dus net als personen een persoonlijkheid maar dat betekend niet dat deze ook interessant en boeiend is. Vaak zijn deze ronduit saai. Soms verwaarlozen merken de persoonlijkheden en zijn ze zich niet bewust van de rol die zij spelen in de levens van de gebruikers. Om dit te voorkomen kan je jezelf de volgende vragen stellen als het gaat om de persoonlijkheid van jouw merk.