Parkbench People is het online marketing bureau uit Den Haag en realiseert slimme online oplossingen, zoals WordPress-websites, Woocommerce-webwinkels en social media campagnes. Wij geven vorm en inhoud aan je marketing strategieën met een focus op online, social media, e-mail en advertising.
Bekijk alle producten

Laatste nieuws

Type what you are searching for:
Krachtige digitale marketing

Krachtige digitale marketing op het gebied van content, e-mail en social media

Wat als niemand je kent of je kan vinden? Parkbench People zet je op de digitale kaart. Hierbij wordt online marketing de bindende factor tussen je online strategie en uitvoering. Om je merk goed onder de aandacht van je doelgroep te brengen, is het noodzakelijk om met enige regelmaat en op een verrassende, relevante manier de aandacht te trekken. Hoe doe je dat? Met een combinatie van advertenties, social media en door op een laagdrempelige manier online de dialoog met je klant aan te gaan. Om ervoor te zorgen dat je merk online goed uit de verf komt, optimaliseren we zowel de techniek als de inhoud van je website.

We maken je site sneller, transparanter en daarmee ook zoekmachinevriendelijker. Ook zorgen we voor een logisch opbouw van de inhoud. Optimaliseren is echter geen momentopname, maar iets wat je consequent moet blijven doen. Op basis van analytische gegevens kun je je online marketing blijven verbeteren. We zorgen voor een begrijpelijke interpretatie het gebied van techniek, inhoud én vormgeving. Zo kunnen we praktische adviezen ter verbetering aandragen.Wil jij ook dat je klant aan jou blijft denken? We helpen je graag bij het optimaliseren van je website, het inrichten en beheren van social media en het online adverteren.

Online marketing strategie

Hoe zorg je ervoor dat de mensen die jij het liefst wil bereiken jouw website vinden?

Online marketing strategie
Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Beter gevonden worden in Google, hogere bezoekersscore én conversie.

Zoekmachine Optimalisatie
Zoekmachine adverteren (SEA)

Gericht adverteren met Google Adwords voor beste online resultaat

Zoekmachine adverteren
E-mail marketing

Bereik je publiek met nieuwsbrieven en e-mailmarketing campagnes

E-mail marketing
Content marketing

Een content strategie ontwikkelen voor relevante en bruikbare content

Content marketing
Social media marketing

Vergroot je online aanwezigheid met doelgerichte social media campagnes

Social media marketing
Adverteren

Een goed geoptimaliseerde site zorgt ervoor dat je bezoekers langer blijven, een prettig gevoel krijgen bij je merk en sneller een aankoopbeslissing maken. Maar hoe krijg je ze om te beginnen naar je site toe? Door enerzijds ook buiten je eigen site online actief te zijn en anderzijds gericht te adverteren op zoekmachines en social media. Google, Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn bieden verschillende advertentiemogelijkheden, waarmee je gericht kunt adverteren op hele specifieke doelgroepen. Wij helpen je graag bij het vormgeven en inrichten van je online campagnes.

Online marketing strategie