Parkbench People is het online marketing bureau uit Den Haag en realiseert slimme online oplossingen, zoals WordPress-websites, Woocommerce-webwinkels en social media campagnes. Wij geven vorm en inhoud aan je marketing strategieën met een focus op online, social media, e-mail en advertising.
Bekijk alle producten

Laatste nieuws

Type what you are searching for:

E-mail Marketing

Nieuwsbrieven en E-mailmarketing campagnes

Bereik je publiek met doelgerichte mails direct in hun inbox. Volledig meetbaar, persoonlijk en goedkoper dan printmailings. Ondanks de vele nieuwe kanalen om met klanten te communiceren, werkt e-mailmarketing nog steeds. E-mail is zelfs effectiever dan social media om klanten aan te trekken. Het is één van de meest krachtige kanalen om klanten te behouden en herhalingsaankopen te stimuleren. Daarnaast is e-mail marketing een high revenue kanaal dat de mogelijkheid biedt om een grote klantenbase te ontwikkelen en klantenbereik te maximaliseren. E-mail biedt bij uitstek de mogelijkheid om er door middel van data voor te zorgen dat elk contactmoment geldt en optimaal benut kan worden.

Vanaf het eerste contactmoment tot alle momenten in de toekomst als u bij de klant in de inbox komt. Met als grootste uitdaging elk keer weer zinvol, betrouwbaar en relevant te zijn.
Wanneer je e-mailmarketing goed inzet is het een vorm van relatiebeheer waarmee je tegelijkertijd je omzet kunt verhogen. Een effectieve e-mailmarketing campagne kan je dus aan veel nieuwe klanten helpen. Maar hoe maak je een campagne effectief? Bij Parkbench People begeleiden we je graag, zodat je het maximale uit je campagnes haalt. Dit doen we van strategie tot uitvoering en analyse.

Nieuwsbrieven

Bereik meer klanten met e-mailmarketing

Automatische campagnes

Zet in op e-mail marketing automation campagnes

Contacten verzamelen

Vergroot je e-mailbestand met inschrijfformulieren en pop-ups

Responsive e-mails design

Maak elk e-mail template geschikt voor weergave op ieder gewenst schermformaat.

Full service campagnes

Parkbench People voert full service e-mail campagnes voor je uit

Doelgroep segmentatie

Verstuur mailings met een focus op specifieke doelgroepen

Effectieve e-mail marketing

Steeds meer bedrijven zetten de stap om e-mailmarketing in te zetten. Integrale klantprocessen gaan onder de loep, klantcontact strategieën worden uitgewerkt en e-mail marketing vindt hier zijn plek. Met email marketing kan je de resultaten gemakkelijk meten en met een e-mailmarketing pakket heb je een belangrijk marketinginstrument in handen, klaar om prospect, klant of andere relaties persoonlijk en op maat te bedienen. Het effect van e-mail marketing campagnes is volledig meetbaar en daarmee inzichtelijk. Je weet wie wat, wanneer opent en waarop geklikt wordt. Maar belangrijker, je meet het effect na de klik. Hiermee worden de de effecten van e-mail zichtbaar tot aan de conversie, online en offline. Met deze gegevens kan je nauwkeurig vaststellen of een e-mail effectief is of niet. Bovendien heb je alle gegevens in huis om de volgende e-mail marketingcampagne succesvol aan te passen.

Succes vraagt om een professionele aanpak

De eenvoud van e-mail vormt echter ook een gevaar. De praktijk leert dat u niet met een druk op de knop succes hebt met e-mail marketing. Het vereist een professionele benadering, waarbij kennis van direct mail alleen niet voldoende is. Ondanks het feit dat bepaalde direct mail principes ook voor e-mail marketing van toepassing blijven, zult u merken dat e-mail een wezenlijk ander medium is dan direct mail met volstrekt nieuwe aspecten. Om succes te oogsten, zal elk bedrijf zelf kennis en ervaring moeten opdoen met e-mail marketing.

Full service campagnes

Parkbench People levert full service e-mail campagnes op maat. Passend binnen jouw marketing- en communicatiedoelstellingen en in de lijn van je huisstijl. Of het nu gaat om een digitale nieuwsbrief of een viral marketingcampagne waarmee je jouw bedrijf op een ludieke manier onder de aandacht van potentials brengt; wij weten waar het om draait en vinden de juiste kanalen.
Als je digitale nieuwsbrieven gaat versturen, is het uiteraard belangrijk dat dit zo goed mogelijk gebeurt. Parkbench People helpt bij het design en en levert jou kant-en-klare e-mailtemplates die getest en goed bevonden zijn. Zo heb je compleet eigen sjablonen voor jouw e-mails.