Parkbench People is het online marketing bureau uit Den Haag en realiseert slimme online oplossingen, zoals WordPress-websites, Woocommerce-webwinkels en social media campagnes. Wij geven vorm en inhoud aan je marketing strategieën met een focus op online, social media, e-mail en advertising.
Bekijk alle producten

Laatste nieuws

Type what you are searching for:
Realiseer je online ambities

Parkbench People is het online marketing bureau uit Den Haag en realiseert slimme online oplossingen, zoals WordPress websites, Woocommerce webwinkels en social media campagnes. Wij geven vorm en inhoud aan je marketing strategieën met een focus op online, social media, e-mail en advertising.

Strategie & advies

Een online succes begint bij een goed idee en de juiste strategie. We zorgen ervoor dat wat we creëren naadloos aansluit bij de gebruikersbehoeften en bedrijfs- doelstellingen. Van de juiste business case, communicatiestrategie tot lange termijn ontwikkelaanpak. Wij helpen je erbij.

Concept & realisatie

Parkbench People bedenkt en realiseert online concepten die er toe doen. We zetten hoog in op user experience en technologie. En dat zie je terug in succesvolle marketing campagnes, websites en webshops die optimaal kloppen met de boodschap, merkidentiteit en gebruikersbehoeften.

Activatie & groei

Na livegang stopt het niet. We kijken samen hoe we doelgroep kunnen motiveren en activeren. We testen, optimaliseren, leren van data en gebruiken dit om gericht toe te werken naar vaste release momenten die altijd waarde toevoegen. De markt en je doelgroep veranderen continu, het marketing campagnes daarom ook.