Parkbench People is het online marketing bureau uit Den Haag en realiseert slimme online oplossingen, zoals WordPress-websites, Woocommerce-webwinkels en social media campagnes. Wij geven vorm en inhoud aan je marketing strategieën met een focus op online, social media, e-mail en advertising.
Bekijk alle producten

Laatste nieuws

Type what you are searching for:
Realiseer je online ambities

Parkbench People is het online marketing bureau uit Den Haag en realiseert slimme online oplossingen, zoals WordPress websites, Woocommerce webwinkels en social media campagnes. Wij geven vorm en inhoud aan je marketing strategieën met een focus op online, social media, e-mail en advertising.

“Na een aantal jaar als freelance webdesigner ging ik in 2009 opzoek naar een naam voor mijn eigen webdesignbureau. Geïnspireerd door het herbestemmingsproject de Highline in New York en het album The Dreamer van de New Yorkse jazz muzikant Jose James kwam ik op de naam Parkbench People. De naam reflecteert het gevoel van een nieuwe generatie die een andere kijk heeft op de wereld om zich heen. Een generatie die overal aan de slag kan gaan of dat nu in een park is of een hippe koffie zaak. Vanuit het ontwikkelen van websites en webshops ben ik met Parkbench People doorgegroeid tot een all-round online marketing bureau.

Met nieuwe diensten zoals online adverteren, e-mail marketing en social media marketing ontstond in 2014 de vraag voor een nieuw herkenbaar logo in de afkorting PRKBNCH. Als online marketing bureau streef ik ernaar om door middel van doordachte strategieen en innovatie een digitale wereld te creëren die naadloos aansluit bij de bezoeker. Boven alles geloof ik in prachtig design, aandacht voor detail, interactie, experimenteren, samenwerking en ontplooiing . Met Parkbench People leveren wij hiermee intelligente producten, boeiende ervaringen en uitzonderlijke resultaten voor klanten met ambitie.”

– Sander van ‘t Hof

Strategie & advies

Een online succes begint bij een goed idee en de juiste strategie. We zorgen ervoor dat wat we creëren naadloos aansluit bij de gebruikersbehoeften en bedrijfs- doelstellingen. Van de juiste business case, communicatiestrategie tot lange termijn ontwikkelaanpak. Wij helpen je erbij.

Concept & realisatie

Parkbench People bedenkt en realiseert online concepten die er toe doen. We zetten hoog in op user experience en technologie. En dat zie je terug in succesvolle marketing campagnes, websites en webshops die optimaal kloppen met de boodschap, merkidentiteit en gebruikersbehoeften.

Activatie & groei

Na livegang stopt het niet. We kijken samen hoe we doelgroep kunnen motiveren en activeren. We testen, optimaliseren, leren van data en gebruiken dit om gericht toe te werken naar vaste release momenten die altijd waarde toevoegen. De markt en je doelgroep veranderen continu, het marketing campagnes daarom ook.