Parkbench People is het online marketing bureau uit Den Haag en realiseert slimme online oplossingen, zoals WordPress-websites, Woocommerce-webwinkels en social media campagnes. Wij geven vorm en inhoud aan je marketing strategieën met een focus op online, social media, e-mail en advertising.
Bekijk alle producten

Laatste nieuws

Type what you are searching for:
Doelgerichte Social Media Marketing

Vergroot je online aanwezigheid met doelgerichte social media campagnes

​Om socialmediamarketing succesvol in te zetten, is content nodig die de doelgroep aanspreekt, inspireert en activeert. Ontwikkelingen volgen elkaar snel op en kennis hebben van alle kanalen kost tijd en geld. Veel marketeers zetten in op de bekende social media als YouTube, Twitter en Facebook. Prima natuurlijk, maar toename van het aantal Pinterest- en Instagramgebruikers en een groeiend aantal adverteermogelijkheden geven je mogelijkheden om je sociale horizon te verbreden. Om hiervan te profiteren is een goed doordachte social media strategie van belang.

​Met social media marketing kun je de interactie aangaan met je doelgroep. De juiste advertentiecampagnes en contentcreatie op social media dragen bij aan de merkbeleving en genereren ambassadeurs voor je merk. Het is belangrijk dat dit op de juiste manier aangepakt wordt. Wij analyseren nauwkeurig de online status van een merk of organisatie en ontwikkelen vervolgens een socialmedia strategie waarbij de doelgroep centraal staat. Op basis hiervan creëren, publicerenen managen we content en bouwen we met interactieve communities een sterk merk op.

Strategie & Inzicht

Social media als kernelement van je online marketing strategie

Strategie & Inzicht
Content & creative campagnes

Betrek en inspireer je volgers met creatieve en interessante content

Content & creative campagnes
Adverteren & activeren

Gericht adverteren op het juiste moment, op de juiste manier, met de juiste boodschap.

Adverteren & activeren
Social Media Adverteren

​Social media marketing vormt een belangrijk onderdeel van onze full service aanpak. Er bevindt zich namelijk altijd een significant deel van jouw doelgroep op social media. Op basis van het opgestelde doelgroepprofiel tonen we gesponsorde berichten op Facebook, zetten we in op Promoted Pins of starten we een fotocampagne op Instagram.

Online marketing strategie