Parkbench People is het online marketing bureau uit Den Haag en realiseert slimme online oplossingen, zoals WordPress-websites, Woocommerce-webwinkels en social media campagnes. Wij geven vorm en inhoud aan je marketing strategieën met een focus op online, social media, e-mail en advertising.
Bekijk alle producten

Laatste nieuws

Type what you are searching for:
Ontwikkeling van websites & webshops

Websites met een overtuigend design, vernuftige online marketing en solide technologie

Wij zien webdesign als een ambacht en internet als de mooiste plek op aarde. Met die instelling maken we websites die het verschil maken voor startende ondernemers en organisaties. Een website moet opvallen door het geweldige design, aantrekkelijker zijn dan die van de concurrent en uitstralen wat jouw bedrijf te bieden heeft. Een website moet ook gebruiksvriendelijk zijn. Bezoekers moeten hun weg gemakkelijk kunnen vinden en tegelijkertijd worden overtuigd van jouw expertise.

Een goede website sluit naadloos aan op de wensen van de klant en de bezoeker van de site. Websites kunnen direct vanuit WordPress aangepast worden. Zo kun je straks zelf je website actueel houden. Parkbench People biedt een totaalpakket op maat voor het realiseren van functionele, moderne en goed onderhoudbare websites, die je bedrijf op de juiste manier online presenteren.

Responsive Websites

Wij bouwen responsive websites. Websites die zich automatisch aanpassen naar ieder formaat beeldscherm. Zo blijft een website op mobiele apparaten, maar ook op groot scherm goed leesbaar.

Wordpress websites
WooCommerce Webshop

Begin je eigen webwinkel. WooCommerce webshops zijn ideaal voor het opzetten van een eenvoudig concept. Met passende e-commerce oplossingen kun je snel starten met je online winkel.

WooCommerce Webshops
Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (ook wel seo genoemd) is de manier om meer bezoekers naar je website te krijgen. We optimaliseren je website voor het beter vindbaar worden in zoekmachines zoals Google.

Zoekmachine optimalisatie
Doelgericht

Een goede website begint met een specifiek doel en past bij een specifieke doelgroep. Je zult merken dat dit dan ook de eerste vragen zijn die we je stellen. Ons eindproduct is namelijk niet zozeer ‘een website’, maar liever een passende oplossing voor een specifieke behoefte. We willen dat jouw organisatie er beter van wordt, of het nu om vindbaarheid, merkbeleving, merkbekendheid, informatieverstrekking of omzetverhoging gaat.

Start een nieuw project

Structuur

Doelen geformuleerd, doelgroep omschreven en functionaliteiten bepaald.

Het eerste wat we dan gaan doen is het bouwen van de structuur, het architectonisch plan. We bepalen welke pagina’s er komen, hoe de indeling van die pagina’s wordt en hoe de navigatiestructuur in elkaar moet zitten. Belangrijke insteek tijdens deze fase is ‘responsive webdesign’, zodat de website ook op smartphones en tablets perfect werkt. Daarbij werken we volgens het ‘mobile first’ principe: door te beginnen met het ontwerp voor smartphones ontstaat de juiste prioritering van content.

Ontwikkeling

Na de structuur en het grafisch ontwerp, gaan we aan de slag met de bouw

Dat doen we altijd met het meest gebruiksvriendelijke CMS WordPress. Dit is het technische gedeelte, waarbij de code aan bod komt. Daarbij maken we zoveel mogelijk gebruik van nieuwe standaarden. HTML5, Java en CSS3 gebruiken we zoveel mogelijk en we leveren altijd ‘schone’ code. Zo zorgen we dat de website technisch goed in elkaar zit, goed wordt geïndexeerd door zoekmachines en op een later moment eenvoudig kan worden uitgebreid met extra functionaliteiten.