Parkbench People is het online marketing bureau uit Den Haag en realiseert slimme online oplossingen, zoals WordPress-websites, Woocommerce-webwinkels en social media campagnes. Wij geven vorm en inhoud aan je marketing strategieën met een focus op online, social media, e-mail en advertising.
Bekijk alle producten

Laatste nieuws

Type what you are searching for:

Website onderhoud

WordPress updaten, beveiligen en onderhouden

De ontwikkelingen binnen WordPress gaan razendsnel. Er komen regelmatig nieuwe updates van WordPress uit. Ook worden er regelmatig nieuwe versies van plugins gelanceerd. Structureel onderhoud van je WordPress omgeving is belangrijk. Het is sterk aan te raden deze updates bij te houden, met name in geval van beveiligingsupdates. Hoewel WordPress erg veilig is, worden WordPress websites toch regelmatig gehackt. De oorzaak ligt vaak bij zwakke wachtwoorden, een lekke plugin, of een slecht update-beleid.

Daarom zorgen wij ervoor dat je website – maar ook gebruikersdata en bezoekersinformatie – beschermd is tegen aanvallers. Zo blijft je website veilig, up-to-date en het draagt daarnaast bij aan optimale prestaties van je website. Laat Parkbench People dit werk voor je uit handen nemen. WordPress onderhoud is ook mogelijk voor websites die niet door ons zijn ontwikkeld.

Veiligheid

Volledige beveiliging van je WordPress website. Zo zijn je website en bezoekers beschermd tegen aanvallers.

Gecontroleerde updates

Updates van WordPress, plugins en themes. Daarbij controleren we altijd je website zodat deze blijft werken.

Backups

Dagelijkse backup van je WordPress database en wekelijkse backup van je bestanden op een beveiligde locatie.