Parkbench People is het online marketing bureau uit Den Haag en realiseert slimme online oplossingen, zoals WordPress-websites, Woocommerce-webwinkels en social media campagnes. Wij geven vorm en inhoud aan je marketing strategieën met een focus op online, social media, e-mail en advertising.
Bekijk alle producten

Laatste nieuws

Type what you are searching for:

Woocommerce webshop

Een WooCommerce Webshop beginnen

Je wilt een webshop laten maken en met een webshop wil je omzet genereren. Net als met een fysieke winkel wil je verkopen en tevreden klanten. Er is online zoveel keuze dat je flink moet investeren voordat je resultaat boekt. Want waarom moet een klant bij jou kopen en niet bij die andere online prijsvechter? Wij denken graag met je mee en geven je eerlijk advies. Met een webshop kun je van begin tot eind bij ons terecht. Of het nu gaat om een nieuwe of bestaande webshop.

Hiervoor maken we gebruik van WooCommerce, e-commerce software die jou, ongeacht de wensen en eisen in staat stelt om online succesvol je producten te verkopen. Samen met jou bepalen we de inrichting van de webshop en de te gebruiken plugins. Dat resulteert in een op maat gemaakte WooCommerce webshop, waar je jouw online ambitie mee kunt verwezenlijken en meer omzet kan genereren.

Optimale winkelervaring

Hoe beter hun ervaring in jouw webshop, hoe groter de kans dat ze direct en in de toekomst producten bij je kopen.

Shoppen ook op mobiel

Vergroot het bereik onder je doelgroep en bied je website assortiment aan via je mobiel responsive website.

WooCommerce Webshop

WooCommerce is ideaal voor het opzetten van een eenvoudig e-commerce concept voor een specifieke markt. Het is eenvoudig op te zetten zodat je snel kunt starten met je online verkopen.

Social Commerce

Stimuleer je online verkopen met behulp van social commerce, denk aan gedeelde wensenlijsten, gebruikersreviews en het online delen van productinformatie.

Online/offline integratie

Integreer de fysieke (offline) retail met de digitale (online) e-tail en verhoog de relevantie van de totale winkelbeleving.

User Journey

Zorg voor een stunnin’ presence door al je touchpoints in lijn met je merk te brengen op een memorabele manier voor bezoekers.