Parkbench People is het online marketing bureau uit Den Haag en realiseert slimme online oplossingen, zoals WordPress-websites, Woocommerce-webwinkels en social media campagnes. Wij geven vorm en inhoud aan je marketing strategieën met een focus op online, social media, e-mail en advertising.
Bekijk alle producten

Laatste nieuws

Type what you are searching for:

WordPress website

Een WordPress website laten maken

Wij bouwen websites. En daarbij hebben we maar een doel voor ogen: de website moet als een perfect passende jas zitten. Wat de doelstelling van je website ook is. Wil je een vernieuwende website die is gebouwd met de nieuwste technieken? Is je website meer bedoeld als naslagwerk voor je klanten? Of is conversie van websitebezoeker naar klant voor je belangrijk? Wil je goed gevonden worden in Google? Heb je behoefte aan een website waarmee je een tijd vooruit kunt en waarnaar je voorlopig geen omkijken meer hebt?

Of wil je juist een heel gebruiksvriendelijk CMS waarmee je zelf de website kunt aanpassen? Wat je wensen ook zijn − zelfs als je nog niet precies wat je wilt met je website − kan Parkbench People je helpen. Gezamenlijk bepalen we de wensen en eisen voor de website. Vervolgens gaan we gericht aan de slag. Van ontwerp tot technische realisatie, van onderhoud tot support, zowel voor desktops als tablets, smartphones en andere devices.

Strategie

Een stip op de horizon en een effectieve roadmap daar naartoe, helemaal in lijn met de doelstellingen van jouw organisatie.

User Experience Design

Zorg voor een stunnin’ presence door al je touchpoints in lijn met je merk te brengen op een memorabele manier voor bezoekers.

Visual Design

Trendy concept & design, ontworpen met een robuuste strategie als vertrekpunt.

Responsive Design

Responsive websites passen zich automatisch aan naar ieder formaat beeldscherm. Zo blijft een website op mobiele apparaten, maar ook op groot scherm goed leesbaar.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (ook wel seo genoemd) is de manier om meer bezoekers naar je website te krijgen. We optimaliseren je website voor het beter vindbaar worden in zoekmachines zoals Google.

User Insights

Bouw profielen op van je webbezoekers en verbeter de customer experience op basis van de verkregen inzichten.