Parkbench People is het online marketing bureau uit Den Haag en realiseert slimme online oplossingen, zoals WordPress-websites, Woocommerce-webwinkels en social media campagnes. Wij geven vorm en inhoud aan je marketing strategieën met een focus op online, social media, e-mail en advertising.
Bekijk alle producten

Laatste nieuws

Type what you are searching for:

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Beter gevonden worden in Google

Hoge posities in Google krijg je niet zomaar, daar is autoriteit voor nodig. Zorgvuldig opgebouwde autoriteit: door het juist inzetten van linkbuilding, door een duidelijke contentstrategie te ontwikkelen, door de integratie van social media en door een perfect ingerichte website. Met SEO (Search Engine Optimization) optimaliseren we jullie website zodat deze bovenaan komt in de organische zoekresultaten van Google. Dat betekent dat jouw doelgroep je beter kan vinden, omdat je op een goede plek staat in de ranking van niet-betaalde zoekresultaten. Hoe dat werkt? Als we met SEO aan de slag gaan, passen we de techniek van je website aan en zorgen we er met de juiste zoektermen voor dat je content precies bij je doelgroep past.

Zo krijg je zoekmachine vriendelijke teksten die door Google goed te indexeren zijn. Ook ontwerpen we een slimme linkstrategie, want je website wordt ook beoordeeld op de mate waarin ernaar verwezen wordt: binnen je eigen website (onsite linkbuilding) én erbuiten (offsite linkbuilding). Samen zorgt dit voor een hogere vindbaarheid, bezoekersscore én conversie. Heb je zelf niet de kennis of de tijd om hiermee aan de slag te gaan? Parkbench People staat al voor je klaar om je strategisch advies te geven en onze optimalisatiedrang voor de volle 100% om te zetten naar het beste online resultaat.

Een goede trefwoorden strategie

On page optimalisatie

WooCommerce Webshop

Content marketing

Analyse en rapportages

Focus op langetermijnresultaat